Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой дизлеов мотор е по-добър - 136, 140 или 150 коня???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой дизлеов мотор е по-добър - 136, 140 или 150 коня???

Здравейте колеги,

Търся си 166-ца (моше би сте разбрали от темата ми в Купува). Чудя се има ли голяма разлика в моторите?? Най-разпространен сред 2-Hand е 136к.с. Сега съм поръчал да ми търсят в Италия, Германия и Холандия - ще видим какво ще изскочи

Чакам мнения и препоръки!!

Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

По добре си вземи 140 или 150кс
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

Че на 136 коньовия какво му е?
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Лично аз си търсих колата 1 год. докато си харесам и трябва да ти кажа че конете в случая са пряко свързани с год. на пройзводство.Аз държах колата да е 2001 или по-нова това автоматично изхвърля 136-коньовия от класацията,но не защото е по-лош.Имам познат с този двигател и си е много доволен човека.Доколкото знам ако си решил да я "чипосаш" тогава би имало значение кой е мотора.
        Но иначе има един куп други неща за гледане по колата.
        Аз като седна в колата и знам за мен ли е или не.

Успех в търсенето!!!
        Alfa 166 2,4 jtd
        Alfa 33 1,7-беше на жената
        Toyota Passeo-новата на жената
        Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Приятел важното е колата да ти харесва , а ти си се спрял на най-добрата взимай една и карай всичките вървят нали са ALFETI !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
            Лично аз си търсих колата 1 год. докато си харесам и трябва да ти кажа че конете в случая са пряко свързани с год. на пройзводство.Аз държах колата да е 2001 или по-нова това автоматично изхвърля 136-коньовия от класацията,но не защото е по-лош.Имам познат с този двигател и си е много доволен човека.Доколкото знам ако си решил да я "чипосаш" тогава би имало значение кой е мотора.
            Но иначе има един куп други неща за гледане по колата.
            Аз като седна в колата и знам за мен ли е или не.

Успех в търсенето!!!
            И аз бях така. 140 са си 140. Смятам че в случай че можеш да си позволиш 2001 нагоре е по-добре.
            При който и майстор да съм отишъл всички казват този мотор е най-хубавия.
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
              И аз бях така. 140 са си 140. Смятам че в случай че можеш да си позволиш 2001 нагоре е по-добре.
              При който и майстор да съм отишъл всички казват този мотор е най-хубавия.
              И аз така с моя.

Comment

Моторите 140к.с. и 150к.с. имат много по добра динамика
                Fiat Punto 1.9 JTD
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                sigpic

Comment

слушайте го Алфаманиака, той е карал и 136 коньовия с чип и 150 - пак така...

при сток моторите, 136 коньовия е със значително по голям турбо лаг, и доста по ниска максимална скорост

140 и 150к.с. са доста по близо един до друг като поведение, отколкото 136к.с.

така че , ако има чалъм - земи колкото се може по нов
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Алфа 166 италианската акула ))

Здравейте колеги !
                    Решил съм да влизам отново в клуба Алфа, този път съм се спрял на най-високия клас сред Алфите, лимузината с лице на риба чук и свирепост на акула, а именно 166-цата.
                    Понеже съм почитател на големите автомобили, поне в серията на БМВ - 5 серия МЕРЦЕДЕС-Е класа и тн.
                    Досега всичките ми големи автомобили са били със задно предаване и съответно с превъзходна возия и така здрава предница.
                    Бихте ли споделили някой мнения относно возиата и здравината на АлФА 166, а също така и за динамиката на дизеловия 2,4 JTD двигател след 2000 година.
                    Миналата година за кратко бях собственик на една алфичка 145 1.9 JTD със 105 кончета под капака, с 2-ма човека на борда вървеше много прилично с 4 вече се озорваше и губеше динамиката си.
                    На това голямо купе на 166-цата добре ли се държи двигателчето или е малко тромавичка.
                    За сега съм се спрял на една алфичка в мобилето черна с бял кожен салон за 9300 лева http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi , странното е че пише че е 05.2000 година, а е 150 коня. Възможно ли е да е 2000 година със 150 коня двигател или е някоя некоректна обява ?...

Поздрави на всички АЛФИСТИ и много безаварийни километри !!!
                    http://images25.snimka.bg/005527620-thumb.jpg

Comment

Линка към мобилето ти е грешен. А иначе би трябвало да е 136 коня НО ако има чип може да стигне и 170 така че може и да не лъжат хората. Алфите са като жените - една с една еднакви нема нищо че са един модел!
                      Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 06:57.
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

Сигурно е тази http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...738&f1=details . Ако е 2000г няма как да е 150кс , освен ако не е сменян мотора
                        Градски , ще чакаме скоро да се похвалиш
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

да да тя е . 13* коня. Много е арна... Според мен пробваи и след немного замисляне - земаи . Успех...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Добре де, само това л ие ралзиката в моторите - че повечето коне са по-динамични и с по-голяма максимална скорост??? Честно казано мен това не ме интересува!!! Трябва ми да е качествен!

Още нещо да попитам: на коя поддръжката е по-скъпа: Алфа 166 2,4 JTD или Ауди А4 2,5 TDI Quattro (при отва Типтроник)??? И коя ще има по-голям разход??? Някой ако е карал и двете (!!!) да даде съвет!!!

Мерси

п.с. Има ли 166 с бяла кожа без махагон (много ме изнервя, чичкенски ми седи на тази високотехнологична лимузина!)
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Kak move da как може да сравняваш 166 с ауди или някво друго подобие на кола. 166 е наи -добрата , с наи-скъпа поддръжка и въобще наи -яката. И които мотор да избереш няма да съжаляваш. Успех
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                              X